TotaleAchtergrondWitSliderGroot.jpg

Is PrintCMR ново за вас?
Откријте PrintCMR.

Обнови лиценца за PrintCMR?
Ова е како функционира.

TransFollow со PrintCMR.
Еве исто така корисна пријателка!

Слајд Nieuwe gebruiker 01

PrintCMR е дизајниран да ги пополни CMR на компјутерот што е можно поедноставно и да осигура дека печатот на претходно испечатените форми секогаш успева.

Веќе го гледате товарниот лист на екранот за увоз во форма што го знаете.

Сите функции се присутни и складирањето е неограничено.

Ако ви се допаѓа, ја купувате програмата преку нашата webshop.
Потоа ви испраќаме е-пошта за лиценца и следете ги инструкциите во оваа пошта.
Можете да продолжите да работите веднаш со веќе акумулираните податоци!

Слајд Лиценци 01

Дали вашата лиценца е истечена?
Набави нова лиценца по ваш избор преку нашата webshop.
Ова функционира исто како и купувањето на првата лиценца.

Лиценцата ќе биде испратена по е-пошта и можете да ја залепите PrintCMR, како што е наведено во поштата за лиценца.
Вашите податоци никогаш нема да се изгубат!

Ако имате какви било прашања, секогаш можете да побарате помош од нашата служба за помош.

Слајд TransFollow 01

PrintCMR е најкомплетната софтверска програма кога станува збор за функционалноста на TransFollow.
Изработка на CMR е направено на старомоден начин, со пополнување на "црвена CMR".
Ако сакате, може да се доведе до TransFollow со едно притиснување на копче.

Преземањето CMR документи од TransFollow е исто толку лесно.
Можете исто така да ги испечатите директно на претходно испечатените CMR форми.
Во прилог на кориснички софтвер, постои и врска со, на пример, Excel или XML датотеките се разменуваат со TransFollow.

Дали сте заинтересирани за користење PrintCMR со TransFollow?
Контактирајте го нашиот сервис за помош.


Download на PrintCMR стан сега и започнете веднаш !.
Можете да користите се што е бесплатно за 14 дена, без ограничувања.
Вие претходите повеќе од 1000 други PrintCMR корисници.

Печатете го документот за товарниот лист на ЦИП во кабината или во канцеларијата!
Download на PrintCMR стан сега и почнете да го користите веднаш!Верзијата 18.2v1 го објави 22-10-2023.

Јазик PrintCMR:

NL, Арап, BA, BG, CZ, DE, DK, EN, EE, ES, FI, FR, GR, HR, HU, IT, LT, LV, MK, NO, PL, PT, RS, RO, RU, SE, SI, TR, UA

- Холандски / Nederlands
- арапски / عربى
- Босански / Босански
- бугарски / български
- Чех / Чешиш
- Хрватски / Хрватски
- Danish / Dansk
- Англиски
- Естонски / Eesti keel
- фински / Suomalainen
- француски / француски
- Германски / Deutsch
- грчки / Ελληνικά
- Унгарски / Маѓар
- Италијански / Италијански
- латвиски / Латвиешко валода
- литвански / Лиетувиќ
- македонски / македонски
- норвешки / норвешки
- Полски / Polski
- португалски / Португалски јазик
- романски / ромски
- руски / пусский
- српски / српски
- словенечки / Словенија
- шпански / еспањол
- Шведски / Svenska
- турски / турски
- украински / украински


Дигитален товар, e-CMR:

- TransFollow (само за Windows)

Формулари за печатени примероци:

- CMR INTERNATIONAL 4 бои, распоред преку PrintCMR
- CMR Netherlands, CMR Истовремено со времиња за утовар / растовар
- CMR Холандија, Beurtvaartadres
- CMR Belgium, CMR Direct
- CMR Германија, распоред 280741 Mashpaper
- ЦМР Германија, PrintCMR
- Декларација за опасни материи на ADR IMO
- ADR MMO опасни материи
- Begeleidingsbrief (карго манифест) CMR истовремено
- Begeleidingsbrief (товарен манифест) CMR истовремено со Уредба за квалитет на почвата (Bodembesluit)
- Бегалеџинг брод (товарен манифест) Бјуртвартадрас
- AVC CMR истовремено
- AVC Beurtvaartadres
- Frachtbrief HGB §§407 ff Mashpaper
- Дневник за ветеринарно патување НЛ
- Сертификат за потекло Бјуртвартадрас
- Испорака етикети 105x150 и 105x210 за CMR и AVC
- После печатење, сопствен текст, фотографија, итн. Потоа на образецот
* НОВО * Наши webshop исто така вклучува и препечатени товарни листови!

Печатење испратница на хартија бланко:

- CMR International (бои 4)
- CMR INTERNATIONAL (црно-бело)
- CMR INTERNATIONAL (4 бои + еко режим)
- CMR Холандија (бои 4)
- CMR Холандија (4 бои + еко режим)
- CMR Netherlands (црно-бело)
- CMR Belgium (бои 4)
- CMR Белгија (4 бои + еко режим)
- CMR Германија, распоред 280741 Mashpaper
- Товарна услуга за курир (4 бои + еко режим)
- Вејбил / Бил за товар (црно-бело)
- Декларација за опасни материи за ADR IMO (црвена боја)
- ADR MMO опасни материи (црвена во боја)
- Frachtbrief HGB §§407 ff Mashpaper
- Анекс VII / Bijlage 7
- Дневник за ветеринарно патување НЛ и ЕУ
- Дневник за ветеринарно патување APHA
- Комерцијален документ / Handelsdocument (модел 05-12-2021)
- Весник за тежини за објекти со тесни мостови
- Трошоци за употреба на патот
- Продажни фактури
- Волшебник за логистика: креирајте сопствен логистички процес
- После печатење, сопствен текст, фотографија, итн. Потоа на образецот
* NEW * Сите јазици се присутни во горните форми.

* НОВО * Бесплатна PDF-датотека со CAMR што може да се пополни (погледнете го нашиот Download страница)

Во овие документи можете сами да ги прилагодите Општите услови:

- Сметководствена услуга за курир

Дополнително во FM Pro:

- Решени кинески знаци (Windows)
- Испраќање на печатење во PDF преку е-пошта
- База на податоци (PrintCMR.fmp12) и програмата (Filemaker Pro) одвоени


Можете да ја инсталирате PrintCMR директно на вашиот компјутер.
Постои пробен период од 14 дена за Windows, Mac и iOS системите.
Можете да го внесете кодот за лиценца во пробната верзија и едноставно да продолжите да го користите.
Забелешка 31 дек. 2019: Андроид верзијата е во подготовка. Несигурно време на испорака.
Да го користите во канцеларијата

 

Со проверка во продавницата

 

Печати, секогаш прв пат е точен

 

Се потпишува, исто така, со iPad и iPhone

 

Сè е во ред, исто така на патот

 

Се вклопува на мобилни уреди iPad и iPhone

 

... вклучуваат мобилно печатење.

 

Коли етикети, лесно да се направи

 

Изгледа прилично добро!