Download PrintCMR и да го испечатите документот за товарниот лист на ЦДП во кабината или во канцеларијата!
Download на PrintCMR стан сега и почнете да го користите веднаш!


PrintCMR верзија 16.5v6


Веќе користите PrintCMR?
Прочитајте ја оваа статија за детали за постапката за ажурирање.download-printcmr-можни прозорци Кликни тука за да download PrintCMR за Windows
Windows 7, Windows 8 и Windows 10.
Едноставно обработете ја датотеката за поставување на вашиот Windows 7, 8 или 10 систем и програмата ќе работи совршено.
14-ден бесплатен пробен период.
Едноставно обработете ја датотеката за поставување и програмата ќе работи совршено!


download-printcmr-овор-де-мак Кликни тука за да download PrintCMR за Mac OS-X
OS X Mavericks v10.9, OS X Yosemite v10.10, OS X El Capitan v10.11 и повисоко.
14-ден бесплатен пробен период.

Совет: По инсталацијата, отворете го PrintCMR користејќи го копчето Ctrl / Open. Ова спречува блокада од Mac-OS.кликнете на-клик-отворен-отворен-ван-1. Кликнете овде за да download Филм-креаторот Одете 18 од продавницата со апликации
Бидете сигурни дека ќе го инсталирате Filemaker Go на вашиот iOS уред.
Филм-производителот Го е бесплатно.

2. Кликнете овде за да download PrintCMR мобилни
Предупредување: Кликнете на ова само еднаш и бидете трпеливи.
По downloadИНГ PrintCMR, отвори го ова download со апликација Filemaker Go.
14-ден бесплатен пробен период.
Лиценцата може да се купи кај нас webshop.
transfollow-app-for-андроид(Бр PrintCMR производ)
Апликација TransFollow за Андроид
Кликни тука за да download од продавницата на Google Play
Андроид 4.4 и повисоко
Пред купување PrintCMR, Ви препорачуваме download, инсталирајте го и тестирајте го прво.

14 дена бесплатен пробен период.


PrintCMR Основни (Windows и Mac)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
Погоден за употреба на вашиот локален компјутер.
Работи само на дискот C: и диск D :, за употреба на еден компјутер.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 125,00
(Без 21% данок)


PrintCMR Мрежа (Windows и Mac)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
PrintCMR Мрежата е погодна за мрежниот погон на вашата компанија и го прави PrintCMR достапни за повеќе корисници.
Поради вградување на мрежен уред, сите податоци се складираат централно и резерви веќе не се заборавени!
Забелешка: PrintCMR Мрежата е "еден корисник", толку погодна за еден корисник во исто време.
Ако еден корисник замине PrintCMR, другото лице може да започне.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 199,00
(Без 21% данок)


PrintCMR мобилни
(iOS, iPhone, iPad)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
Погоден за употреба на вашиот iPhone и / или iPad.
За употреба на еден уред.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 32,00
(Без 21% данок)

Заинтересиран за користење на TransFollow?

Кликни тука за цените на овие делови.

Хартиени листови / документи

Барате за товарни листови се погодни за употреба PrintCMR?

CMR ласерски и Inktjet 4-пати {1-2-3-4}Овие форми доаѓаат од најголемиот снабдувач на товарни листови CMR во Холандија и се привлечни цени.
PrintCMR испорачува низ цела Европа.

Квалитетот на овие форми е особено висок. Сите CMR форми се транспарентни кога се користат со хемиско пенкало.

Создавањето безгрижни CMR документи е она што го прави PrintCMR уникатен.

Кликни за повеќе информации