helpdeskHelpdesk на PRINTCMR ќе се обиде да ве поддржи на секој можен начин.

Вие не сте само купиле софтверска програма од нас, туку и проблем решавач.
Затоа ви нудиме поддршка во организационата, административната и техничката сфера.
Штом користите софтвер од EEnvoudig.nl, сервисот за помош е вклучен бесплатно и неограничено.


Ако е можно, ве молиме пратете ни е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Или јавете се на нашата линија за помош: + 31-348-741480 или + 31-6-51246097
(Јазици: 100% NL, 80% AND, 50% DE)

Ве молиме, ЗАБЕЛЕШКА: Ние сме на одмор од 1 август до 18 август 2020 година. Не сме достапни преку телефон, испраќајте ги вашите прашања преку е-пошта и ќе одговориме.


Ние сме во состојба да погледнеме преку рамото.
Во консултација со вработениот во службата за помош, одберете го следниов метод:

Кликни тука за да download AnyDesk за Windows

Кликни тука за да download AnyDesk за MAC OSКликнете тука за веб-страницата на AnyDesk.