printcmr-можни-прозорци-компјутер
PrintCMR работи под Windows 7, 8 и 10.

на download датотеката содржи поставување за инсталација што го става се што е потребно во папката со податоци.

Програмата работи како самостоен софтвер на сопствен компјутер: не е потребна интернет конекција.

printcmr-ово-uw-ipad-iphone-e"Создаден за дебели прсти!"


За инсталација, видете "Download PrintCMR"

PrintCMR беше редизајниран по воведувањето на iPad.
Развивањето на лесен за користење програма која ги користи сите можности на iPad, бара темелен пристап.

printcmr-ово-iphone-overzichtPrintCMR е погоден за употреба со iPhone и iPod.
Овие екрани ви даваат впечаток на функциите на вашиот iPhone.

printcmr-за-андроидСо големо жалење треба да ве информираме PrintCMR засега нема да функционира под Андроид.
Причината е дека нашата развојна околина Filemaker е ќерка на ... Епл.

Но, за мобилни корисници имаме вистински практичен совет.
Користете втора рака iPad во комбинација со вашиот Андроид мобилен телефон!

И, за TransFollow корисници, ние исто така нудиме линк до download за апликацијата Android TransFollow на оваа веб-страница.

printcmr-корен-netbookВаријанта на Windows на PrintCMR е многу погоден за употреба на Netbooks.

Екраните се специјално изработени за iPad и затоа се погодни за Netbook, исклучително компактен лаптоп компјутер кој може да се користи во кабината за камиони.

printcmr-овон-uw-mac
PrintCMR е компатибилен со Mac компјутери од верзијата 12.
Верзијата на Mac поддржува PrintCMR mail размена протокол.

Поддржани се сите Mac уреди (MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, iMac и Mac Pro) со OS-X.


на download датотеката содржи подесување на ZIP инсталацијата која ги става сите потребни во папката со податоци.
Програмата работи како самостоен софтвер на вашиот сопствен компјутер: по инсталацијата не е потребна интернет конекција.

ЗАБЕЛЕШКА: PrintCMR ќе биде поддржана различно на MAC OS до средината на 2020 година.