AVC холандски модел A4 формат.

AVC модел OVAL во 3-пати [1-2-3] за употреба во ласерски, инк-џет и мултифункционални принтери. Домашните товарни листови од Холандија се направени од ласерски хартија за само-пишување. Кутија на множества 500. Цена по кутија.

1 ставка = 71.50 евра, вкупно 71.50 евра
2 парчиња = 62.50 евра, вкупно 125.00 евра
3 парчиња = 62.50 евра, вкупно 187.50 евра

Контактирајте со нас за поголеми количини, цената предност оди уште подобро!

€ 71,50
(Без 21% данок)


Информации за производот

На товарниот лист OVAL AVC ласерски 3-пати е најстариот продажен домашен товарен лист. Товарниот лист е во 3-пати во редот на листовите 1,2,3. Весникот е објаснет и има формат A4. Сетите се состојат од три одделни листови. Овој товарен лист на AVC е безброен и е погоден за употреба во ласерски печатачи. Забелешка: само кај ласерски печатари, а не во матрични печатачи.

Товарната исправа се состои од 3 посебни само-дистрибуирачки листови A4.
Лист 1: копија за испраќачот (1)
Лист 2: копија за превозникот (2)
Лист 3: копија за примачот (3)

Товажните белешки се пакувани по серии 500 (3-пати) во цврста кутија.


својства:

  • Повеќекратно: 3-пати
  • Ред: Лист 1-2-3
  • Материјал: Ласерска хартија за само-пишување
  • Употреба: Ласерски, инк-џет и мултифункционални печатачи
  • Формат: 297 x 210 mm (A4)
  • Нумерирање: Не е нумерирано
  • Модел: OVAL
  • Спакувани во кутија со комплети на 500Извештаи:
Нашите AVC товарни белешки се од најдобар квалитет и се многу конкурентни цени. Ние ги испраќаме товарни белешки директно од акции. Ако сакате да нарачате поголеми количини отколку што е наведено на оваа страница, ве молиме контактирајте не. Ние ви нудиме соодветна понуда.
Вашата нарачка ќе биде обработена директно од Логистика истовремено / Logistiek Direct.