Беглевингбисфри НЛ модел A4 формат.

Писмо за упатство за транспорт на отпадоци направено во 4-пати, особено за ласерскиот печатач. Листовите имаат ред 1-2-3-4 и се задолжителни при транспорт на отпадот. Спакувани во кутија со комплети на 500. Цена по кутија.

1 парче = 80.00 евра, вкупно 80.00 евра
2 парчиња = 62.00 евра, вкупно 124.00 евра
3 парчиња = 62.00 евра, вкупно 186.00 евра

Контактирајте со нас за поголеми количини, цената предност оди уште подобро!

€ 80,00
(Без 21% данок)


Информации за производот

Белење на бродови (писмо за упатство) е задолжително за превоз на отпад во Холандија. Овој нагон, особено за ласерскиот печатач е направен во 4-пати во редоследот 1-2-3-4 на само-пишување ласерска хартија. Сетот се состои од посебни листови 4 и листовите имаат големина на A4. Сетката е погодна за ласерски печатач, печатач со мастило и мултифункционален печатач. Врз основа на Законот за управување со животната средина, писмото за упатства секогаш мора да биде присутно при транспорт на отпадот. Нашите упатства беа одобрени од Стихтинг Верверадерс, за тоа се платени такси, а бројките се регистрирани со Стихтинг Верверадерс.


Работење на упатството

Ова упатство писмо може и може исто така да се користи како товарен лист и се состои од следниве поминувања:

Лист 1 (бело), ​​наменето за отстранувачот
Лист 2 (жолт), наменет за транспортерот
Лист 3 (жолт), наменет за примачот
Лист 4 (розова), вратете се на отстранувачот

Отстранувачот (испраќачот) или колекторот го собира придружното писмо и знакот 1, (белиот) оригинал. Другите дефекти се дадени на транспортерот. Примачот (процесор) ги пополнува измерените количини, го потпишува придружното писмо и издава лист 2 на превозникот. Приемникот го задржува 3rd листот и ја испраќа розовата копија, лист 4, на отстранувачот.

Овие множества во 4-пати се уникатно нумерирани и претходно спакувани во кутија со 500 копии.


Својства

  • Повеќекратно: 4-пати
  • Ред: Лист 1-2-3-4
  • Материјал: Ласерска хартија за само-пишување
  • Употреба: Ласерски, инк-џет и мултифункционален печатач
  • Формат: 210 x 297 mm (A4)
  • Нумерирање: Едноставно нумериран
  • Спакувани во кутија со множества 500Извештаи:

Нашите товарни листови се со најдобар квалитет и имаат најниска цена на пазарот. Ние ги доставуваме сметките за ласерски товар директно од акции. Ако сакате да нарачате поголеми количини отколку што е наведено на оваа страница, ве молиме контактирајте не. Ние ви нудиме соодветна понуда.
Вашата нарачка ќе биде обработена директно од Логистика истовремено / Logistiek Direct.