TotaleAchtergrondWitSliderGroot.jpg

Is PrintCMR e re për ju?
Discover PrintCMR.

Rinovo licencën e PrintCMR?
Kështu funksionon.

TransFollow me PrintCMR.
Edhe këtu një mik i dobishëm!

Rrëshqisni Nieuwe gebruiker 01

PrintCMR është projektuar për të plotësuar CMR-në në kompjuter sa më lehtë të jetë e mundur dhe për të siguruar që printimi në format të paravendosura të ketë gjithmonë sukses.

Ju tashmë mund ta shihni shënimin tuaj të ngarkesës në ekranin e importit në formën siç e dini.

Të gjitha funksionet janë të pranishme dhe magazinimi është i pakufizuar.

Nëse ju pëlqen, ju e blini programin nëpërmjet tonë webshop.
Pastaj ju dërgojmë një email të licencës dhe ndiqni udhëzimet në këtë postë.
Ju mund të vazhdoni të punoni menjëherë me të dhënat e akumuluara tashmë!

Rrëshqit Licencie 01

A ka skaduar licenca juaj?
Bleni një licencë të re sipas zgjedhjes tuaj nëpërmjet tonë webshop.
Kjo punon njësoj si blerja e licencës së parë.

Licenca do të dërgohet me email dhe ju mund ta ngjitni atë në PrintCMR, siç tregohet në postën e licencës.
Të dhënat tuaja kurrë nuk do të humbasin!

Nëse keni ndonjë pyetje, gjithmonë mund të kërkoni ndihmën tonë.

Rrëshqit TransFollow 01

PrintCMR është programi më i plotë softueri kur është fjala për funksionalitetin TransFollow.
Bërja e një CMR bëhet në mënyrë të modës së vjetër, duke plotësuar një "CMR të kuqe".
Nëse dëshironi, mund të silleni në TransFollow në prekjen e një butoni.

Marrja e dokumenteve CMR nga TransFollow është po aq e lehtë.
Ju gjithashtu mund t'i printoni ato drejtpërsëdrejti në format CMR të para-shtypura.
Përveç programeve të përdoruesit, ekziston edhe lidhja me të cilën p.sh. Excel ose skedarët XML shkëmbehen me TransFollow.

A jeni i interesuar të përdorni PrintCMR me TransFollow?
Kontaktoni helpdesk tonë.


Download la PrintCMR app tani dhe të filloni menjëherë !.
Mund të përdorni gjithçka falas për ditët e 14, pa kufizime.
Ju keni paraprirë më shumë se 1000 tjera PrintCMR përdoruesit.

Printoni dokumentin tuaj të notave digjitale CMR në kabinë ose në zyrë!
Download la PrintCMR app tani dhe filloni ta përdorni menjëherë!Version 18.1v5 lëshoi ​​27-6-2022.

Gjuhe PrintCMR:

NL, Arab, BA, BG, CZ, DE, DK, EN, EE, ES, FI, FR, GR, HR, HU, IT, LT, LV, MK, JO, PL, PT, RS, RO, RU, SE, SI, TR, UA

- Holandisht / Nederlands
- Arabisht / عربى
- Boshnjake / Boshnjake
- Bullgarisht / български
- Çeç / Cheshish
- Kroatisht / Kroatisht
- Danisht / Dansk
- Anglisht
- Estoni / Eesti keel
- Finlandisht / Suomalainen
- Frëngjisht / Français
- Gjermanisht / Deutsch
- Greqisht / Ελληνικά
- Hungarisht / Magyar
- italisht / italisht
- Valoda letoneze / Latviešu
- Lituanisht / Lietuvių
- maqedonisht / македонски
- Norvegjisht / Norsk
- Polonisht / Polonisht
- Portugeze / Portugeze
- Rumanisht / Română
- Rusisht / Pусский
- serbisht / serbisht
- Sllovenisht / Sllovenia
- Spanjisht / Español
- Suedisht / Svenska
- turqisht / turqisht
- Ukrainas / Ukrainas


Shënim i dërgesës digjitale, e-CMR:

- TransFollow (vetëm Windows)

Format e etiketave të shtypura me parapagesë:

- 4 ngjyra CMR NDATIONRKOMBTARE, paraqitja përmes PrintCMR
- CMR Netherlands, CMR Në të njëjtën kohë me ngarkimin / shkarkimin herë
- CMR Holandë, Beurtvaartadres
- CMR Belgjikë, CMR Direct
- CMR Germany, layout 280741 Mashpaper
- CMR Gjermani, PrintCMR
- ADR IMO Deklarata e Mallrave te Rrezikshme
- ADR MMO Mallrat e Rrezikshme
- Begeleidingsbrief (manifest i ngarkesës) CMR Bashkëkohore
- Begeleidingsbrief (manifest i ngarkesës) CMR Njëkohësisht me Dekretin mbi Cilësinë e Tokës (Bodembesluit)
- Begeleidingsbrief (manifest i mallrave) Beurtvaartadres
- AVC CMR Njëkohësisht
- AVC Beurtvaartadres
- Frachtbrief HGB §§407 ff Mashpaper
- Regjistri i Udhëtimeve Veterinare NL
- Certifikata e Origjinës Beurtvaartadres
- Etiketat e transportit 105x150 dhe 105x210 për CMR dhe AVC
- Pas-shtypjes, vetë teksti, foto, etj. Më pas në formular
* NEW * Tonë webshop gjithashtu përfshin tabelat e parapaguara!

Shtypja e fletës së dërgesës në letër blanco:

- CMR International (ngjyrat 4)
- CMR INTERNATIONAL (Bardh e Zi)
- CMR INTERNATIONAL (4 ngjyra + modaliteti eko)
- CMR Holanda (ngjyra 4)
- CMR Hollandë (4 ngjyra + modaliteti eko)
- CMR Holandë (Bardh e Zi)
- CMR Belgjikë (ngjyrat 4)
- CMR Belgjikë (4 ngjyra + modaliteti eko)
- CMR Germany, layout 280741 Mashpaper
- Faturë shërbimi korrier (4 ngjyra + modë eko)
- Waybill / Bill of Lading (E zezë dhe e Bardhë)
- ADR IMO Deklarata e Mallrave të Rrezikshme (ngjyrë e kuqe)
- ADR MMO Mallrat e Rrezikshme (ngjyrë e kuqe)
- Frachtbrief HGB §§407 ff Mashpaper
- Shtojca VII / Bijlage 7
- Regjistri i Udhëtimeve Veterinare NL dhe BE
- Regjistri i Udhëtimeve Veterinare APHA
- Dokumenti komercial / Handelsdocument (model 05-12-2021)
- Peshë Docket për objektet peshon
- Format e shpenzimeve për përdorim në rrugë
- Faturat e shitjes
- Logjistika magjistar: të krijojë procesin tuaj të logjistikës
- Pas-shtypjes, vetë teksti, foto, etj. Më pas në formular
* NEW * Të gjitha gjuhët janë të pranishme në format e mësipërme.

* E RE * Skedar PDF i pa plotësueshëm i CMR (shikoni në tonë Download faqe)

Në këto dokumente mund të rregulloni vetë Kushtet e përgjithshme:

- Fatura e shërbimit të ndërlidhësve

Shtesë në FM Pro:

- Shkronjat kineze të zgjidhura (Windows)
- Dërgimi i printimit në PDF me email
- Baza e të dhënave (PrintCMR.fmp12) dhe programi (Filemaker Pro) të ndara


Ju mund të instaloni PrintCMR direkt në kompjuterin tuaj.
Ka një periudhë prove prej 14 ditësh për sistemet Windows, Mac dhe iOS.
Ju mund të shkruani kodin e licencës në versionin e provës dhe thjesht vazhdoni ta përdorni atë.
Shënim 31 dhjetor 2019: Versioni Android është në përgatitje. Koha e pasigurt e dorëzimit.
Për ta përdorur atë në zyrë

 

Duke kontrolluar në dyqan

 

Printoni, gjithmonë herë të parë të saktë

 

Nënshkrimi, gjithashtu me iPad dhe iPhone

 

Gjithçka është në rregull, edhe në rrugë

 

Përshtatet në pajisjet mobile iPad & iPhone

 

... përfshijnë printim mobil.

 

Etiketat Collie, të lehtë për t'u bërë

 

Duket mjaft mirë!