printcmr-version-16-5v6PrintCMR versioni 16.5v6 u lirua në 19-05-2020.

Shqetësimi i inovacioneve:

- Celularë për iPad dhe iPhone: zgjidhen gabimet në shtypje
- Rinovimet dhe ndryshimet në dokumentin Wizard


printcmr-version-16-5v5PrintCMR versioni 16.5v5 u lirua në 09-04-2020.

Shqetësimi i inovacioneve:

- Artikujt mund të kontrollohen shpejt nga Adresa / Relacioni


printcmr-version-16-5v4PrintCMR versioni 16.5v4 u lirua në 31-03-2020.

Inovacionet kanë të bëjnë me:
- Përmirësimet "Begeleidingsbrief" holandeze, kërkoni numrin e rrjedhës së mbeturinave
- Ekranet me marrëdhënie dhe adresa, kërkimet më lehtë
- Wizard Logistics: import shtesë për ndërtimin e të dhënave të adresave


printcmr-version-16-5v3PrintCMR versioni 16.5v3 u lirua në 03-03-2020.

Inovacionet kanë të bëjnë me:

- Importi miqësor për Marrëdhëniet dhe Adresat nga Excel


printcmr-version-16-5v2PrintCMR versioni 16.5v2 u lirua në 25-02-2020.

Inovacionet kanë të bëjnë me:

- Rregullimi për përdorim nën iOS
- Dokumenti tregtar: Numri i aprovimit është rritur
- Përmirësime në Magjistarët
- Lidhja e bërë midis Weegbon dhe formave të tjera
- Shtypni çmimin e zgjedhjes së biletës së peshuar
- E RI: Waybill dhe Bill of Lading