Download PrintCMR dhe printoni dokumentin tuaj të notave digjitale CMR në kabinë ose në zyrë!
Download la PrintCMR app tani dhe filloni ta përdorni menjëherë!


PrintCMR version 16.5v6


A jeni duke përdorur PrintCMR?
Lexoni këtë artikull për detajet e procedurave të përditësimit.download-printcmr-voor-dritare Kliko këtu për të download PrintCMR për Windows
Windows 7, Windows 8 dhe Windows 10.
Thjesht përpunoni skedarin e konfigurimit në sistemin tuaj 7, 8 ose 10 të Windows dhe programi do të funksionojë në mënyrë të përsosur.
Periudha e provës falas 14-ditore.
Thjesht procesoni skedarin e instalimit dhe programi do të funksionojë në mënyrë të përsosur!


download-printcmr-voor-de-mac Kliko këtu për të download PrintCMR për Mac OS-X
OS X Mavericks v10.9, OS X Yosemite v10.10, OS X El Capitan v10.11 dhe më të larta.
Periudha e provës falas 14-ditore.

Këshillë: Pas instalimit, hapni PrintCMR duke përdorur Ctrl-key / Open. Kjo parandalon bllokimin nga Mac-OS.klik-hier-voor-het-openen-van-1. Klikoni këtu për të download Filemaker Shkoni 18 nga App Store
Sigurohuni që të instaloni Filemaker Go në pajisjen tuaj iOS.
Filemaker Go është falas.

2. Klikoni këtu për të download PrintCMR i lëvizshëm
Paralajmërim: Klikoni këtë vetëm një herë dhe tregohuni të durueshëm.
pas downloading PrintCMR, hapeni këtë download me aplikacionin Filemaker Go.
Periudha e provës falas 14-ditore.
Leja mund të blihet në tonë webshop.
transfollow-app-for-android(No PrintCMR produkt)
Aplikacioni TransFollow për Android
Kliko këtu për të download nga Dyqani i Luaj me Google
Android 4.4 dhe më të larta
Para blerjes PrintCMR, ju rekomandojmë që ju download, instaloni dhe provoni së pari.

14 ditë pa provë.


PrintCMR Basic (Windows dhe Mac)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
I përshtatshëm për përdorim në kompjuterin tuaj lokal.
Vepron vetëm në diskun C: dhe diskun D :, për përdorim në një kompjuter.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 125,00
(Përjashtuar taksën 21%)


PrintCMR Rrjeti (Windows dhe Mac)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
PrintCMR Rrjeti është i përshtatshëm për rrjetin dhe bërjen e rrjetit të kompanisë suaj PrintCMR të arritshme për më shumë përdorues.
Për shkak të instalimit në një makinë të rrjetit, të gjitha të dhënat ruhen në mënyrë qendrore dhe rezerva nuk harrohet më!
Shënim: PrintCMR Rrjeti është "përdorues i vetëm", ​​i përshtatshëm për një përdorues në të njëjtën kohë.
Nëse një përdorues largohet PrintCMR, personi tjetër mund të fillojë.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 199,00
(Përjashtuar taksën 21%)


PrintCMR i lëvizshëm
(iOS, iPhone, iPad)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
I përshtatshëm për t’u përdorur në iPhone dhe / ose iPad tuaj.
Për përdorim në një pajisje.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 32,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Interesuar në përdorimin e TransFollow?

Kliko këtu për çmimin e këtyre pjesëve.

Dokumentet e letrës / dokumentet

Duke kërkuar për mënyrën e pagesës janë të gjitha të përshtatshme për përdorim me të PrintCMR?

CMR Laser dhe Inktjet 4-fold {1-2-3-4}Këto forma vijnë nga furnizuesi më i madh i fletëpalosjeve CMR në Holandë dhe kanë çmime tërheqëse.
PrintCMR sjell në të gjithë Evropën.

Cilësia e këtyre formave është veçanërisht e lartë. Të gjitha format CMR janë transparente kur përdoren me stilolapsin ballpoint.

Krijimi i dokumenteve pa probleme të CMR është ajo që e bën PrintCMR unik.

Kliko për më shumë informacion