CMR dixhitale po vjen!

Trans Follow është emri dhe kjo zgjidhje kontrollohet nga IRU, organizata evropiane që përfaqëson interesat e CMR.

Dhe ky është një lajm i mirë!

Trans Ndiqni do të paraqitet në lirimin e PrintCMR version 15.
Ne e kemi bërë sa më të lehtë për ju.

Vjen së shpejti!


Kliko këtu për të marrë informacion në lidhje me Digital CMR nga TransFollow

Ne ju këshillojmë të shikoni në faqen e Beurtvaartadres holandeze. Kjo organizatë po ndihmon drejtpërsëdrejti për të bërë TransFollow një sukses. Përkthim holandez.