HelpdeskNdihmësi i PRINTCMR do të përpiqet t'ju mbështesë në çdo mënyrë të mundshme.

Ju jo vetëm që keni blerë një program softuer nga ne, por edhe një problem solver.
Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë mbështetje në fushat organizative, administrative dhe teknike.
Sapo të përdorni softuer nga EEnvoudig.nl, helpdesk përfshihet pa pagesë dhe pa limit.


Nëse është e mundur, ju lutemi na dërgoni një email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Ose telefononi linjën tonë të ndihmës: + 31-348-741480 ose + 31-6-51246097
(Gjuhët: 100% NL, 80% DHE, 50% DE)

JU LUTEM SHËNIM: Jemi në pushime nga 27 korrik deri në 19 gusht. Ne nuk jemi në dispozicion përmes telefonit, dërgoni pyetjet tuaja me postë elektronike dhe ne do t'ju përgjigjemi.


Ne jemi në gjendje të shikojmë mbi shpatullën tuaj.
Në konsultim me punonjësin e shërbimit ndihmës zgjidhni metodën e mëposhtme:

Kliko këtu për të download AnyDesk për Windows

Kliko këtu për të download AnyDesk për MAC OSKlikoni këtu për faqen e internetit të AnyDesk.