përdorim PrintCMR për të lira gjatë një periudhe prove 14-ditore

Ju mund download, instaloni dhe përdorni PrintCMR direkt.


Prove falas PrintCMR Ditë 14

Ju mund download, instaloni dhe përdorni PrintCMR direkt.

Në periudhën e provave të ditëve 14, mund të përdorni gjithçka që është e mundur PrintCMR.
Pas blerjes dhe aktivizimit të licencës, bllokada e periudhës së provës do të ndryshojë dhe ju mund të vazhdoni të punoni me versionin e njëjtë.

Për shkak të periudhës së provës falas, supozojmë se ju keni qenë në gjendje të mjaftueshëm softuerit. Me kërkesën tuaj, periudha e provës mund të zgjatet.

Kthimi pra nuk ka të drejtë për përdoruesit tanë.pagesat

Ti mund te zgjedhesh:
- Pagesa e drejtpërdrejtë online kur urdhëron
- Dërgimi i një fature të shitjes, atëherë ju paguani më pas.

Nëse vendosni të postoni pagë, ne do të paguajmë një euro shtesë 10 (pa TVSH) për hir të akteve administrative.

Pagimi përmes EEnvoudigg.nl është gjithmonë i sigurt: me kartë krediti (Visa, MasterCard, American Express) përmes procedurës SSL tonë të sigurt.
Përdoruesit në Holandë mund të paguajnë gjithashtu në mënyrë të sigurtë duke përdorur iDEAL.
Ju do të veproni menjëherë gjatë procesit të porositjes me bankën tuaj në bankar tuaj të besuar në internet.Kohët e dorëzimit

Nëse keni vendosur një urdhër ne presim marrjen e pagesës.
Pasi të jetë pranuar, do t'ju dërgojmë kodin e licencës, më së voni brenda një periudhe prej 7 ditë.


Për më shumë informacion, shihni Termat dhe Kushtet tona më poshtë.