printcmr-voor-windows-pc
PrintCMR vepron nën Windows 7, 8 dhe 10.

La download skedari përmban një instalim instalimi i cili vendos çdo gjë që kërkohet në dosjen e të dhënave.

Programi funksionon si softuer i pavarur në kompjuterin tuaj: nuk nevojitet lidhje interneti.

printcmr-voor-uw-ipad-iphone-e"Krijuar për gishtat e majmë!"


Për instalim, shih "Download PrintCMR"

PrintCMR u ridizajnua pas futjes së iPad.
Zhvillimi i një programi miqësor që përdor të gjitha kapacitetet e iPad-it kërkon një qasje të plotë.

printcmr-voor-iphone-overzichtPrintCMR është i përshtatshëm për përdorim me iPhone dhe iPod.
Këto ekranet ju japin një përshtypje të funksioneve në iPhone.

printcmr-për-androidMe keqardhje të madhe ne duhet t'ju informojmë PrintCMR për momentin nuk do të funksionojë nën Android.
Arsyeja është se mjedisi ynë i zhvillimit Filemaker është një vajzë e ... Apple.

Por për përdoruesit mobil kemi një tip praktik.
Përdorni një iPad të dorës së dytë në kombinim me telefonin tuaj celular Android!

Dhe, për përdoruesit TransFollow, ne gjithashtu ofrojmë lidhjen me download për Android TransFollow App në këtë faqe interneti.

printcmr-voor-netbookVariant i Windows i PrintCMR është shumë i përshtatshëm për përdorim në Netbooks.

Ekranet janë zhvilluar posaçërisht për iPad dhe për këtë arsye janë gjithashtu të përshtatshme për Netbook, një kompjuter laptop jashtëzakonisht kompakt që mund të përdoret në mënyrë të përshtatshme në një kamion kamion.

printcmr-voor-uw-mac
PrintCMR ka qenë në përputhje me kompjuterët Mac që nga versioni 12.
Versioni Mac mbështet versionin PrintCMR mail.

Të gjitha pajisjet Mac (MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, iMac dhe Mac Pro) me OS-X janë të mbështetura.


La download skedari përmban një instalim ZIP instalimi i cili vendos çdo gjë që kërkohet në dosjen e të dhënave.
Programi funksionon si softuer i pavarur në kompjuterin tuaj: pas instalimit nuk kërkohet lidhje interneti.

SHËNIM: PrintCMR do të mbështetet ndryshe në MAC OS nga mesi i vitit 2020.