karaktere të palexueshme në shtypNe marrim rregullisht një sinjal në tryezën tonë të ndihmës PrintCMR duket e çuditshme, jo më e lexueshme.

Në këtë artikull do të shihni një shpjegim për shkakun dhe zgjidhjen.Problemi ndodh nëse Adobe Reader është i instaluar në një numër të vogël versionesh. Që nga shkurti i vitit 2021 problemi është bërë më serioz se më parë.

Si Adobe ashtu edhe PrintCMR përdorni të njëjtën cache për fontet. Për shkak se të dy sistemet vendosin një zgjidhje të ndryshme në të njëjtin skedar, është e mundur që PrintCMR lexon fontin e gabuar dhe më pas e vendos atë.

Shënim: Që nga viti PrintCMR 18 ky problem mund të zgjidhet përgjithmonë duke përdorur licencën FM Pro (metoda 2)!
Për më shumë informacion, shihni:
https://www.printcmr.com/questions-and-answers/260-printcmr-version-18-update-and