Shtypeni shënimin tuaj të ngarkesës digjitale. PrintCMR është miratuar nga furnizuesit e dokumenteve kryesore.
Periudha e provës falas e ditëve 14: filloni menjëherë të përdorni programin!

vrachtbrief-CMRPrintCMR është emëruar pas një prej dokumenteve më të përdorura të transportit detar: CMR.

CMR mund të përdoret sipas modeleve të përdorura nga Beurtvaartadres dhe CMR Concurrent.
Gjithashtu ofrohet edhe versioni belg i CMR.
Versione holandeze dhe belge për printerat me matricë dot dhe printera lazer mund të porositen nga CMR Concurrent (versioni i printerit me lazer është gjithashtu i përshtatshëm për printera me bojë).

Të gjitha ekranet e hyrjes së të dhënave janë të përshtatshme për përdorim në kompjuterët Windows / Mac. Programi është optimizuar posaçërisht për pajisjet iOS (iPod, iPhone dhe iPad). Ju mund të përdorni Airprint për të printuar nëpërmjet pajisjeve tuaja iOS.

transfollow-e-CMR-consignment-Me licencën TransFollow mund të shkëmbeni të gjitha shënimet e dërgimit të CMR me platformën TransFollow.

me PrintCMR, plotësimi bëhet përmes "CMR-së së kuqe" të njohur, kështu që shpejt e kuptoni se si funksionon TransFollow.
Sapo të hyni në TransFollow përmes PrintCMR, të gjitha shënimet tuaja të dërgesës që ruhen në TransFollow janë në dispozicion për ju.
Nëse kërkohet, shënimi i ngarkesës së TransFollow mund të shtypet në format CMR me parapagesë. Kjo lehtëson futjen në e-CMR dixhitale.

ADR-IMO-rrezikshme-mallrave-declarDeklarata e Mallrave të Rrezikshme ka karakteristikat e mëposhtme në program, duke e bërë të lehtë të plotësoni një formular ADR.

Letra ADR mund të përdoret sipas paraqitjes së Beurtvaartadres dhe CMR Concurrent. Varianti për Transport tregtar është përfshirë që nga viti PrintCMR version 15.6v5. Varianti për transportin ajror është ende në zhvillim e sipër.
Përveç formularit standard, shtojca është gjithashtu e përfshirë. Me këtë, mund të përshkruhet një numër i madh artikujsh shtesë, i cili është shtypur veç e veç.

vrachtbrief-AVCPrintCMR ofron karakteristikat e mëposhtme, të cilat ju lejojnë të plotësoni me lehtësi një shënim të ngarkesës AVC.

AVC mund të përdoret në përputhje me paraqitjen e njëkohshme të Beurtvaartadres dhe CMR.
AVC për printerët me matricë dot dhe printera lazer mund të porositen nga CMR Concurrent (versioni i printerit me lazer është gjithashtu i përshtatshëm për printera me bojë).
Shënim: Programi mbështet vetëm AVC madhësinë A4.

weegbrief-e weegbonPrintCMR ofron karakteristikat e mëposhtme, të cilat ju lejojnë të plotësoni me lehtësi një Raport Peshe.

Raporti i peshës bazohet në përdorimin e letrës së thjeshtë A4. Ju mund t'i shtoni vetë logot, imazhet dhe kutitë e futjes së të dhënave dhe t'i shtypni ato në raportin e peshës.

dokument-declaratieKërkesa për shpenzime është krijuar posaçërisht për punonjësit.
Ju mund të krijoni një kërkesë për shpenzime sa herë që dëshironi duke përdorur iPhone (ose iPad) tuaj për të fotografuar faturën tuaj dhe për të shtuar informacione.
Tjetra, mund të mbani një rekord të asaj që keni dorëzuar tek punëdhënësi juaj, së bashku me statusin e pagesës.
Dhe nëse e humbni një faturë, ju ende keni një kopje PrintCMR!

Ekspert-logjistikeMagjistari në PrintCMR është projektuar për të lejuar krijimin e dokumenteve doganore.
Ju mund të krijoni një "formë" duke përdorur elemente bazë.
Për shkak se secili nga komponentët përfshin një hap të procedurës, mund të ndërtoni edhe procedurat tuaja të logjistikës.

Pjesa më poshtë përmbledh mundësitë e ofruara nga Magjistari i Logjistikës.

factureringPërpunimi i një CMR është në fakt i njëjtë me (më pas) krijimin e një fature të shitjeve për bizneset në sektorin e transportit rrugor.

Moduli i Faturimit është zhvilluar në bazë të këtij koncepti. si PrintCMR është zhvilluar më tej, së shpejti do të jetë e mundur të gjenerojë faturën e shitjes automatikisht në kohën kur krijohet një CMR. Pra, nuk do të harroni kurrë të faturoheni përsëri! Versioni iPhone i faturës është ende në zhvillim e sipër.

bijlage-7 --- shtojcë-viiAneksi 7 është në përputhje me kërkesat e Rregullores (KE) Nr. 1013 / 2006.

Shtojca 7 mund të shtypet në letër standarde të zakonshme. Dokumenti mund të shtypet në holandisht, gjermanisht, frëngjisht dhe anglisht.
Të gjitha fushat në Shtojcën 7 janë fusha hyrëse pa formë (teksti).

handelsdocument-komerciale-docDokumenti Tregtar është në përputhje me dizajnin e kërkuar nga Rregullorja (KE) 1069 / 2009.

Dokumenti Tregtar mund të shtypet në letër standarde të zakonshme.
Faqja e dytë përfshihet automatikisht në raport. Dokumenti mund të përdoret në gjuhën holandeze dhe angleze.
Të gjitha fushat në Dokumentin Tregtar janë fusha hyrëse pa formë (tekst).

Certifikata e origjinësCertifikata e Origjinës (Certificaat van Oorsprong) është në përputhje me dizajnin e autorizuar nga Beurtvaartadres / Dhoma e Tregtisë.

Certifikata mund të përdoret në dokumentet e shtypura nga Beurtvaartadres ose CMR Concurrent. Mund të përdoren faqet 1 për 3 përfshirëse.
Të gjitha fushat e disponueshme në Çertifikatë janë fusha hyrëse pa formë (tekst).