PrintCMR licencat

Para blerjes PrintCMR, ju rekomandojmë që ju download, instaloni dhe provoni së pari.
14 ditë pa provë.


PrintCMR Themelor
(Windows dhe Mac)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
I përshtatshëm për përdorim në kompjuterin tuaj lokal.
Vepron vetëm në diskun C: dhe diskun D :, për përdorim në një kompjuter.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 125,00
(Përjashtuar taksën 21%)


PrintCMR Rrjet
(Windows dhe Mac)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
PrintCMR Rrjeti është i përshtatshëm për rrjetin dhe bërjen e rrjetit të kompanisë suaj PrintCMR të arritshme për më shumë përdorues.
Për shkak të instalimit në një makinë të rrjetit, të gjitha të dhënat ruhen në mënyrë qendrore dhe rezerva nuk harrohet më!
Shënim: PrintCMR Rrjeti është "përdorues i vetëm", ​​i përshtatshëm për një përdorues në të njëjtën kohë.
Nëse një përdorues largohet PrintCMR, personi tjetër mund të fillojë.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 199,00
(Përjashtuar taksën 21%)


PrintCMR i lëvizshëm
(iOS, iPhone, iPad)

Për të plotësuar dhe shtypur shënimet tuaja të dërgimit të CMR-së!
I përshtatshëm për t’u përdorur në iPhone dhe / ose iPad tuaj.
Për përdorim në një pajisje.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.

€ 32,00
(Përjashtuar taksën 21%)
Zgjedhjet më poshtë lidhen me tiparet e TransFollow e-CMR.

Identifikohu me llogarinë tënde TransFollow dhe mund të marrësh pjesë në kutinë digjitale.


PrintCMR Bazë me e-CMR të TransFollow (Windows dhe Mac)

E barabartë me PrintCMR Basic, por tani e pajisur me funksionalitetin ekstra të TransFollow.
Me anë të llogarisë suaj TransFollow ju mund të merrni pjesë në kutinë digjitale.
I përshtatshëm për përdorim në kompjuterin tuaj lokal.
Punon vetëm në diskun C: dhe diskun D :, për përdorim në një kompjuter ..
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.
Shënim: Vetëm i përshtatshëm për përdorim nën Windows.

€ 348,00


PrintCMR Rrjeti me e-CMR të TransFollow (Windows dhe Mac)

E barabartë me PrintCMR Basic, por tani e pajisur me funksionalitetin ekstra të TransFollow.
Me anë të llogarisë suaj TransFollow ju mund të merrni pjesë në kutinë digjitale.
PrintCMR Rrjeti është i përshtatshëm për rrjetin dhe bërjen e rrjetit të kompanisë suaj PrintCMR të arritshme për më shumë përdorues.
Për shkak të instalimit në një makinë të rrjetit, të gjitha të dhënat ruhen në mënyrë qendrore dhe rezerva nuk harrohet më!
Shënim: PrintCMR Rrjeti është "përdorues i vetëm", ​​i përshtatshëm për një përdorues në të njëjtën kohë.
Nëse një përdorues largohet PrintCMR, personi tjetër mund të fillojë.
Periudha e përdorimit të 1 vit pas blerjes. Përfshirë përditësimet.
Shënim: Vetëm i përshtatshëm për përdorim nën Windows.

€ 608,00


PrintCMR Middleware me e-CMR të TransFollow (Windows)

A është ndërtimi i TransFollow API paksa shumë i ndërlikuar?
PrintCMR ju ndihmon të filloni duke shkëmbyer të dhënat tuaja me TransFollow nëpërmjet PrintCMR.
Ju do të keni një hap të mrekullueshëm për të zbuluar TransFollow.
Kjo përvojë e bën ndërtimin e API shumë më lehtë, ndërsa ju mund të përdorni shpejt përparësitë e TransFollow.
Shënim: Vetëm i përshtatshëm për përdorim nën Windows.

Ne kerkese.Kredite TransFollow

Për të krijuar një CMR në TransFollow, keni nevojë për Kredite.
Vetëm pala që krijon një CMR duhet të përdor Credits.
Pjesëmarrësit e tjerë në një CMR TransFollow marrin pjesë në procesin e përpunimit falas.

Sipas kerkeses

Dokumentet e letrës / dokumentet

Biletat e mëposhtme janë të përshtatshme për përdorim me të PrintCMR.

CMR NDERKOMBETARE

CMR Internationale Laser en Inktjet 4-fold {1-2-3-4} (modeli 491034)


Më shumë detaje

CMR model ndërkombëtar
Gjuha e përparme: DE dhe FR
Mbrapa gjuhës: EN, NL, IT, DK
4-fish A4
NUK numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 125
Laser dhe Inkjet

1 pika = 40.00 euro
Copa 2 = euro 72.50
Copa 4 = euro 105.00
Copa 8 = euro 190.00
Copa 12 = euro 285.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 40,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Mënyra CMR për përdorim në Holandë

CMR Waybill Laser dhe Inktjet 4-fold {1-2-3-4} (modeli 1004)


Më shumë detaje

Modeli holandez CMR
4-fish
NUK numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 pika = 51.00 euro
Copa 2 = euro 97.00
Copa 3 = euro 145.50

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 51,00
(Përjashtuar taksën 21%)

CMR Waybill Laser dhe Inktjet 4-fold {4-3-2-1} (modeli 1008)


Më shumë detaje

Modeli holandez CMR
4-fish
NUK numëruar
Fleta 4-3-2-1
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 pika = 51.00 euro
Copa 2 = euro 97.00
Copa 3 = euro 145.50

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 51,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Marka e CMR për përdorim në Belgjikë

CMR NCR Laser dhe Inktjet 4-fold (1-2-3-4) (modeli 3288114)


Më shumë detaje

CMR modeli belg
4-fish A4
i numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 copë = 67.00 euro
Copa 2 = euro 126.00
Copa 3 = euro 189.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 67,00
(Përjashtuar taksën 21%)

CMR NCR Laser dhe Inktjet 4-fold (4-3-2-1) (modeli 3288118)


Më shumë detaje

CMR modeli belg
4-fish A4
i numëruar
Fleta 4-3-2-1
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 copë = 67.00 euro
Copa 2 = euro 126.00
Copa 3 = euro 189.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 67,00
(Përjashtuar taksën 21%)

CMR fletushkë për përdorim në UK

CMR Shpërndarje në Mbretërinë e Bashkuar Laser dhe Inkjet 4-fold (1-2-3-4) (modeli 1004826)


Më shumë detaje

Modeli CMR Anglisht në Mbretërinë e Bashkuar
4-fish A4
NUK numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 copë = 93.00 euro
Copa 2 = euro 147.00
Copa 3 = euro 220.50

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 93,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Hollanda, transporti i brendshëm AVC

Hollanda AVC Laser dhe Inkjet 3-fish Modeli OVAL [1-2-3] (modeli 401501)


Më shumë detaje

Modeli holandez AVC
3-fish A4
Fleta 1-2-3
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 pika = 71.50 euro
Copa 2 = euro 125.00
Copa 3 = euro 187.50

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 71,50
(Përjashtuar taksën 21%)

Hollanda, Begeleidingsbrieven, transportin e mbeturinave, vendas

Begeleidingsbrief NL Laser dhe Inktjet 4-fold (1-2-3-4) (modeli 580404)


Më shumë detaje

NL Begleidingsbrief
4-fish A4
i numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 copë = 80.00 euro
Copa 2 = euro 124.00
Copa 3 = euro 186.00


Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 80,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Begeleidingsbrief NL Laser dhe Inktjet 4-fold (4-3-2-1) (modeli 580406)


Më shumë detaje

NL Begleidingsbrief
4-fish A4
i numëruar
Fleta 1-2-3-4
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 copë = 80.00 euro
Copa 2 = euro 124.00
Copa 3 = euro 186.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 80,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Begeleidingsbrief NL Bodemkwaliteit Laser dhe Inktjet 4-fold (1-2-3-4) (modeli 500402)


Më shumë detaje

NL Begeleidingsbrief
Bodemkwaliteit
4-fish A4
i numëruar
Fleta 4-3-2-1
Kuti 1 = Vendos 500
Laser dhe Inkjet

1 pika = 116.00 euro
Copa 2 = euro 206.00
Copa 3 = euro 309.00


Meer nodig? Neem kontakt op

€ 116,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Mallrat e Rrezikshme

Deklarata e Mallrave të Rrezikshme të IMO-s Laser dhe Inktjet (model 962075)


Më shumë detaje

Deklarata e IMO-s për Mallrat e Rrezikshme
1-fish
Nuk është numëruar
Paketa 1 = Vendos 100
Laser dhe Inkjet

Aantallen:

1 copë = 25.00 euro
Copa 5 = euro 80.00
Copa 10 = euro 140.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 25,00
(Përjashtuar taksën 21%)

MMDG Mallrat e Rrezikshëm Modalë me Lazer dhe Inktim (model 962076)


Më shumë detaje

MMDB Mallra te Rrezikshme Multi Modale
1-fish
Nuk është numëruar
Paketa 1 = Vendos 100
Laser dhe Inkjet

1 copë = 22.00 euro
Copa 5 = euro 80.00
Copa 10 = euro 120.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 22,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Shtojca e MMDG Laser en Inktjet (model 962077)


Më shumë detaje

MMDG Mallrat e rrezikshme multimodale
1-fish
Nuk është numëruar
Paketa 1 = Vendos 100
Laser dhe InkjetAantallen:

1 pika = 29.00 euro
Copa 5 = euro 75.00
Copa 10 = euro 130.00

Keni nevojë për më shumë? Na kontaktoni.

€ 29,00
(Përjashtuar taksën 21%)

dokumentet doganore

Certifikata e Origjinës 4-fish 50 vendos Laser dhe Inktjet (model 967551)


Më shumë detaje

Certifikata e origjinës
3-fish
i numëruar
Paketa 1 = Vendos 50
Laser dhe Inkjet

1 copë = 52.00 euro
Copa 5 = euro 36.75
Copa 10 = euro 147.00
Copa 20 = euro 231.00

€ 52,00
(Përjashtuar taksën 21%)

Duhet të kërkohen më shumë fletore?

PrintCMR përpunon dokumentet e saj në Logjistikë Konkurruese dhe Logjistikë Direkt.

Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të kartave të udhëtimit, ku aparatet dhe matricat (zinxhirët) formohen gjithashtu me çmime konkuruese.

Kliko këtu për lidhjen me Logistiek Concurrent