Modeli holandez AVC A4.

Modeli AVC OVAL në 3-fish [1-2-3] për përdorim në printer lazer, inkjet dhe multifunksional. Biletat e brendshme holandeze janë bërë nga letër lazer me vetë-shkrim. Kutia e 500 vendos. Çmimi për kuti.

1 pika = 71.50 euro, gjithsej 71.50 euro
Copa 2 = 62.50 euro, gjithsej 125.00 euro
Copa 3 = 62.50 euro, gjithsej 187.50 euro

Na kontaktoni për sasi më të mëdha, përparësia e çmimeve shkon edhe më mirë!

€ 71,50
(Përjashtuar taksën 21%)


Produkt informacion

Leva OVAL AVC lundrimi 3-fold është shenja më e shitur e ngarkesës së brendshme. Shënimi i ngarkesës është në 3-fish në rendin e lë 1,2,3. Letra është vetë-shpjeguese dhe ka formatin A4. Kompletet përbëhen nga tre fletë të veçanta. Ky dokument i dërgesës AVC është i panumërt dhe është i përshtatshëm për përdorim në printera lazer. Shënim: vetëm në printer lazer, jo në printera matricë.

Shënimi i ngarkesës përbëhet nga fletë të veçanta të shpërndarjes 3 A4.
Fleta 1: kopjo për dërguesin (1)
Fletë 2: kopje për transportuesin (2)
Fleta 3: kopje për adresën (3)

Shënimet e dërgesës janë të paketuara për grupe 500 (3-fish) në një kuti të guximshme.


Prona të paluajtshme:

  • Multiple: 3-fold
  • Rendit: Fletë 1-2-3
  • Materiali: Letër lazer me vetë-shkrim
  • Përdorimi: Printera me bojë, bojë dhe shumëfunksional
  • Format: 297 x 210 mm (A4)
  • Numerimi: Jo i numëruar
  • Modeli: OVAL
  • Paketuar në kutinë e grupeve 500siguritë:
Shënimet tona të dërgimit të AVC janë me cilësi më të mirë dhe çmime shumë konkuruese. Ne dërgojmë shënimet e dërgesës drejtpërdrejt nga stoqet. Nëse dëshironi të porositni sasi më të mëdha se sa thuhet në këtë faqe, ju lutemi na kontaktoni. Ne ju ofrojmë një ofertë të përshtatshme.
Porosia juaj do të përpunohet direkt nga Logistiek Në të njëjtën kohë / Logistiek Direct.