PrintCMR Лиценци

Пред купување PrintCMR, Ви препорачуваме download, инсталирајте го и тестирајте го прво.
14 дена бесплатен пробен период.


PrintCMR Основни
(Виндоус и Мек)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
Погоден за употреба на вашиот локален компјутер.
Работи само на дискот C: и диск D :, за употреба на еден компјутер.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 125,00
(Без 21% данок)


PrintCMR мрежа
(Виндоус и Мек)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
PrintCMR Мрежата е погодна за мрежниот погон на вашата компанија и го прави PrintCMR достапни за повеќе корисници.
Поради вградување на мрежен уред, сите податоци се складираат централно и резерви веќе не се заборавени!
Забелешка: PrintCMR Мрежата е "еден корисник", толку погодна за еден корисник во исто време.
Ако еден корисник замине PrintCMR, другото лице може да започне.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 199,00
(Без 21% данок)


PrintCMR мобилни
(iOS, iPhone, iPad)

За пополнување и печатење на Вашите ЦМР товарни белешки!
Погоден за употреба на вашиот iPhone и / или iPad.
За употреба на еден уред.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.

€ 32,00
(Без 21% данок)
Изборите подолу се однесуваат на карактеристиките на TransFollow e-CMR.

Пријавете се со вашата сметка на TransFollow и можете да учествувате во дигиталниот товарен лист.


PrintCMR Основни со e-CMR на TransFollow (Виндоус и Мек)

Еднаква на PrintCMR Основни, но сега опремени со дополнителна функционалност на TransFollow.
Преку вашата сметка на TransFollow можете да учествувате во дигиталниот товарен лист.
Погоден за употреба на вашиот локален компјутер.
Работи само на дискот C: и диск D :, за употреба на еден компјутер ..
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.
Забелешка: Само погоден за употреба под Windows.

€ 348,00


PrintCMR Мрежа со e-CMR на TransFollow (Виндоус и Мек)

Еднаква на PrintCMR Основни, но сега опремени со дополнителна функционалност на TransFollow.
Преку вашата сметка на TransFollow можете да учествувате во дигиталниот товарен лист.
PrintCMR Мрежата е погодна за мрежниот погон на вашата компанија и го прави PrintCMR достапни за повеќе корисници.
Поради вградување на мрежен уред, сите податоци се складираат централно и резерви веќе не се заборавени!
Забелешка: PrintCMR Мрежата е "еден корисник", толку погодна за еден корисник во исто време.
Ако еден корисник замине PrintCMR, другото лице може да започне.
Лиценца за користење на 1 година по купувањето. Вклучувајќи ги и надградбите.
Забелешка: Само погоден за употреба под Windows.

€ 608,00


PrintCMR Middleware со е-CMR на TransFollow (Виндоус)

Дали изградбата на API на TransFollow е премногу незгодно?
PrintCMR ви помага да започнете со размена на вашите податоци со TransFollow преку PrintCMR.
Ќе имате прекрасен чекор за да откриете TransFollow.
Ова искуство го прави многу полесно изградувањето на API, а можете брзо да ги искористите предностите на TransFollow.
Забелешка: Само погоден за употреба под Windows.

На барање.Трансфери кредити

За да креирате CMR во TransFollow, потребна ви се Кредити.
Само партијата која создава ЦМР мора да користи Кредити.
Другите учесници во CMR TransFollow учествуваат во процесот на обработка, бесплатно.

На барање

Хартиени листови / документи

Следниве налепници се погодни за употреба PrintCMR.

CMR INTERNATIONAL

CMR интернационален ласер и инкџет 4-пати {1-2-3-4} (модел 491034)


Повеќе детали

CMR Меѓународен модел
Јазик напред: DE и FR
Јазик назад: EN, NL, IT, DK
4-пати A4
НЕ нумериран
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 125 поставува
Ласерски и инкџет

1 ставка = 40.00 евро
2 парчиња = 72.50 евра
4 парчиња = 105.00 евра
8 парчиња = 190.00 евра
12 парчиња = 285.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 40,00
(Без 21% данок)

CMR товарен лист за употреба во Холандија

CMR ласерска и инкџетска патека 4-пати {1-2-3-4} (модел 1004)


Повеќе детали

CMR холандски модел
4-пати
НЕ нумериран
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 ставка = 51.00 евро
2 парчиња = 97.00 евра
3 парчиња = 145.50 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 51,00
(Без 21% данок)

CMR ласерска и инкџетска патека 4-пати {4-3-2-1} (модел 1008)


Повеќе детали

CMR холандски модел
4-пати
НЕ нумериран
Лист 4-3-2-1
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 ставка = 51.00 евро
2 парчиња = 97.00 евра
3 парчиња = 145.50 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 51,00
(Без 21% данок)

CMR товарен лист за употреба во Белгија

CMR NCR Ласерски и Inktjet 4-пати {1-2-3-4} (модел 3288114)


Повеќе детали

CMR белгиски модел
4-пати A4
Нумерирани
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 парче = 67.00 евро
2 парчиња = 126.00 евра
3 парчиња = 189.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 67,00
(Без 21% данок)

CMR NCR Ласерски и Inktjet 4-пати {4-3-2-1} (модел 3288118)


Повеќе детали

CMR белгиски модел
4-пати A4
Нумерирани
Лист 4-3-2-1
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 парче = 67.00 евро
2 парчиња = 126.00 евра
3 парчиња = 189.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 67,00
(Без 21% данок)

ЦМР товарен лист за употреба во UK

Товарот на CMR на Велика Британија Ласерски и инкџетски 4-пати {1-2-3-4} (модел 1004826)


Повеќе детали

CMR Англиски Велика Британија модел
4-пати A4
НЕ нумериран
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 парче = 93.00 евро
2 парчиња = 147.00 евра
3 парчиња = 220.50 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 93,00
(Без 21% данок)

Холандија, домашен транспорт на AVC

Холандски AVC ласерски и инкџет 3-пати Модел OVAL [1-2-3] (модел 401501)


Повеќе детали

AVC холандски модел
3-пати A4
Лист 1-2-3
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 ставка = 71.50 евро
2 парчиња = 125.00 евра
3 парчиња = 187.50 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 71,50
(Без 21% данок)

Холандија, Begeleidingsbrieven, транспорт на отпад, домашен

Begeleidingsbrief NL ласер и инкџет 4-пати {1-2-3-4} (модел 580404)


Повеќе детали

NL Begleidingsbrief
4-пати A4
Нумерирани
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 парче = 80.00 евро
2 парчиња = 124.00 евра
3 парчиња = 186.00 евра


Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 80,00
(Без 21% данок)

Begeleidingsbrief NL ласер и инкџет 4-пати {4-3-2-1} (модел 580406)


Повеќе детали

NL Begleidingsbrief
4-пати A4
Нумерирани
Лист 1-2-3-4
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 парче = 80.00 евро
2 парчиња = 124.00 евра
3 парчиња = 186.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 80,00
(Без 21% данок)

Begeleidingsbrief NL Bodemkwaliteit Ласерски и Inktjet 4-пати {1-2-3-4} (модел 500402)


Повеќе детали

NL Begeleidingsbrief
Bodemkwaliteit
4-пати A4
Нумерирани
Лист 4-3-2-1
1 кутија = 500 поставува
Ласерски и инкџет

1 ставка = 116.00 евро
2 парчиња = 206.00 евра
3 парчиња = 309.00 евра


Мери нодиг? Neem contact op

€ 116,00
(Без 21% данок)

Опасни добра

ИМО Декларација за опасни материи Ласерски и Inktjet (модел 962075)


Повеќе детали

Декларација за опасност од ИМО
1-пати
Не се нумерирани
1 пакет = 100 комплети
Ласерски и инкџет

Aantallen:

1 парче = 25.00 евро
5 парчиња = 80.00 евра
10 парчиња = 140.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 25,00
(Без 21% данок)

MMDG мулти модални опасни материи ласерски и инкџет (модел 962076)


Повеќе детали

ММДБ повеќемодални опасни материи
1-пати
Не се нумерирани
1 пакет = 100 комплети
Ласерски и инкџет

1 парче = 22.00 евро
5 парчиња = 80.00 евра
10 парчиња = 120.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 22,00
(Без 21% данок)

Прилог од MMDG ласерски и инкџет (модел 962077)


Повеќе детали

ММДГ мултимодални опасни материи
1-пати
Не се нумерирани
1 пакет = 100 комплети
Ласерски и InkjetAantallen:

1 ставка = 29.00 евро
5 парчиња = 75.00 евра
10 парчиња = 130.00 евра

Треба повеќе? Контактирајте не.

€ 29,00
(Без 21% данок)

Царински документи

Сертификат за потекло 4-пати 50 поставува Ласерски и Инкџет (модел 967551)


Повеќе детали

Сертификат за потекло
3-пати
Нумерирани
1 пакет = 50 комплети
Ласерски и инкџет

1 парче = 52.00 евро
5 парчиња = 36.75 евра
10 парчиња = 147.00 евра
20 парчиња = 231.00 евра

€ 52,00
(Без 21% данок)

Потребни се повеќе товарни листови?

PrintCMR ги процесира документите во логистички истовремени и логистички директиви.

Тие испорачуваат широк спектар на товарни листови, каде што мобилните телефони и матрицата (ланецот) се исто така испорачани по конкурентни цени.

Кликни тука за линкот до Logistiek Concurrent