TotaleAchtergrondWitSliderGroot.jpg

Is PrintCMR e re për ju?
Discover PrintCMR.

Rinovo licencën e PrintCMR?
Kështu funksionon.

TransFollow me PrintCMR.
Edhe këtu një mik i dobishëm!

Slide Nieuwe gebruiker 01

PrintCMR është projektuar për të plotësuar CMR-në në kompjuter sa më lehtë të jetë e mundur dhe për të siguruar që printimi në format të paravendosura të ketë gjithmonë sukses.

Ju tashmë mund ta shihni shënimin tuaj të ngarkesës në ekranin e importit në formën siç e dini.

Të gjitha funksionet janë të pranishme dhe magazinimi është i pakufizuar.

Nëse ju pëlqen, ju e blini programin nëpërmjet tonë webshop.
Pastaj ju dërgojmë një email të licencës dhe ndiqni udhëzimet në këtë postë.
Ju mund të vazhdoni të punoni menjëherë me të dhënat e akumuluara tashmë!

Slide Licentie 01

A ka skaduar licenca juaj?
Bleni një licencë të re sipas zgjedhjes tuaj nëpërmjet tonë webshop.
Kjo punon njësoj si blerja e licencës së parë.

Licenca do të dërgohet me email dhe ju mund ta ngjitni atë në PrintCMR, siç tregohet në postën e licencës.
Të dhënat tuaja kurrë nuk do të humbasin!

Nëse keni ndonjë pyetje, gjithmonë mund të kërkoni ndihmën tonë.

Slide TransFollow 01

PrintCMR është programi më i plotë softueri kur është fjala për funksionalitetin TransFollow.
Bërja e një CMR bëhet në mënyrë të modës së vjetër, duke plotësuar një "CMR të kuqe".
Nëse dëshironi, mund të silleni në TransFollow në prekjen e një butoni.

Marrja e dokumenteve CMR nga TransFollow është po aq e lehtë.
Ju gjithashtu mund t'i printoni ato drejtpërsëdrejti në format CMR të para-shtypura.
Përveç programeve të përdoruesit, ekziston edhe lidhja me të cilën p.sh. Excel ose skedarët XML shkëmbehen me TransFollow.

A jeni i interesuar të përdorni PrintCMR me TransFollow?
Kontaktoni helpdesk tonë.


Download la PrintCMR app tani dhe të filloni menjëherë !.
Mund të përdorni gjithçka falas për ditët e 14, pa kufizime.
Ju keni paraprirë më shumë se 1000 tjera PrintCMR përdoruesit.

Printoni, gjithmonë herë të parë të saktë