PrintCMR ka fituar tashmë një ndjekje të madhe të përdoruesve.

Pse zgjodhën PrintCMR?

Përdoruesit e kompjuterëve (Windows, Mac):
 • "Gjendja e Artit", softuer modern
 • PrintCMR është jashtëzakonisht miqësore
 • WYSIWYG: Kur futni të dhëna, tashmë mund të shihni shënimin e ngarkesës në ekranin tuaj - të njohur dhe të njohur!
 • Jashtëzakonisht e qëndrueshme: vetëm instaloni dhe filloni punën!
 • Instalimi është lojë e fëmijëve
 • Periudha e provës pa pagesë 14-ditore, ju mund të filloni menjëherë të përdorni programin!
 • Nuk kërkohet lidhje online: gjithnjë në dispozicion, performancë e shpejtë
 • Ju menaxhoni vetë të dhënat tuaja të ruajtura në kompjuterin tuaj
 • Askush tjetër nuk mund të ketë qasje në informacionin tuaj të klientit!
 • Sasia e pafund e të dhënave, hard diskun tuaj është kufiri i vetëm
 • Asnjë njohuri e programimit nuk kërkohet, format janë tashmë të ofruara si subjekte të gatshme për përdorim
 • Informacioni mund të shkëmbehet me të tjera PrintCMR përdoruesit (p.sh. shoferët, faqet e tjera, klientët) përmes emailit
 • PrintCMR është miratuar nga furnizuesit e dokumenteve të mëdha
 • Shumë gjuhësor (EN, NL, FR, DE, PL, IT, CZ, DK, ES, BG dhe HU)


Përdoruesit e iOS (iPhone, iPad):
 • WYSIWYG: Kur futni të dhëna, tashmë mund të shihni shënimin e ngarkesës në ekranin tuaj - të njohur dhe të njohur!
 • "Një iPhone? Unë gjithmonë kam telefonin tim celular me mua."
 • Më në fund, nuk vërehet më dërgesa me shkrim dore kur është në rrugë - rezultati është profesional dhe qartë i lexueshëm.
 • Informacioni mund të shkëmbehet me të tjera PrintCMR përdoruesit (p.sh. zyra, baza e shtëpisë, kolegët) përmes postës elektronike
 • Gjithashtu i përshtatshëm për t'u përdorur në iPhone falë ekrane ekstra të mëdha hyrëse (të dizajnuara për gishtat e trashë)
 • Printim i drejtpërdrejtë në një printer "Airprint"
 • NUK përdor lidhje online
 • Të gjitha informatat janë instaluar në pajisjen tuaj
 • Kosto-efektive për t'u përdorur, edhe kur jashtë vendit (pa kosto roaming)
 • Qëndrueshme, gjithnjë në dispozicion, qasje të shpejtë në çdo kohë, madje edhe në mjedise sfiduese siç janë ndërtesat industriale
 • Aftësia për të kaluar shpejt në mes të dokumenteve të ndryshme
 • Një raport foto mund t'i bashkëngjitet notës së ngarkesës, p.sh. raportet e dëmtimit.
 • Integrimi me email, TomTom, Navigon, Route66, Google Maps, kamera, firma, GPS, barkode, orën e sistemit etj.
 • Njohur dhe i njohur: është i njëjti program si ai i përdorur në PCDo të dëshironit të flisni PrintCMR përdoruesit për përvojat e tyre?

Ju lutemi referojuni tonë referencë, pothuajse me siguri do të njohësh dikë mbi të!


PrintCMR Download

vrachtbrief-maken-takua-excelHelpdesk ynë rregullisht merr pyetjen për dallimin në mes PrintCMR dhe Excel.
Excel është praktikisht i lirë dhe ju mund të krijoni dhe printoni një CMR me të.

Falë klientëve tanë ne kemi ardhur me argumente me këtë listë.