Format Begeleidingsbrief NL model A4.

Letra udhëzuese për transportin e mbeturinave të përbëra në 4-fish, veçanërisht për printerin lazer. Fletët kanë urdhërin 1-2-3-4 dhe janë të detyrueshme gjatë transportimit të mbeturinave. Paketuar në kutinë e grupeve 500. Çmimi për kuti.

1 copë = 80.00 euro, gjithsej 80.00 euro
Copa 2 = 62.00 euro, gjithsej 124.00 euro
Copa 3 = 62.00 euro, gjithsej 186.00 euro

Na kontaktoni për sasi më të mëdha, përparësia e çmimeve shkon edhe më mirë!

€ 80,00
(Përjashtuar taksën 21%)


Produkt informacion

A Begeleidingsbrief (letër udhëzuese) është e detyrueshme për transportin e mbeturinave në Holandë. Ky grup, posaçërisht për printerin lazer, është bërë në 4-fish në rendin 1-2-3-4 në letër lazer me vetë-shkrim. Ky komplet përbëhet nga fletë të veçanta 4 dhe fletët kanë madhësinë e një A4. Ky komplet është i përshtatshëm për printer lazer, printer ink jet dhe printer shumëfunksional. Në bazë të Aktit të Menaxhimit të Mjedisit, gjithmonë duhet të jetë e pranishme një letër udhëzuese gjatë transportimit të mbeturinave. Letrat tona udhëzuese janë miratuar nga Stichting Vervoeradres, pagesat janë paguar për këtë dhe numri i serive është regjistruar në Stichting Vervoeradres.


Funksionimi i letrës udhëzuese

Kjo letër udhërrëfyese mund dhe mund të përdoret gjithashtu si një shënim dërgesë dhe përbëhet nga kalimet në vijim:

Fletë 1 (e bardhë), e destinuar për shpërndarësin
Fletë 2 (e verdhë), e destinuar për transportuesin
Fleta 3 (e verdhë), e destinuar për marrësit
Fleta 4 (rozë), kthehuni në shpërndarësin

Disponuesi (dërguesi) ose kolektori mbledh letrën shoqëruese dhe shenjat e fletës 1, origjinali (i bardhë). Dështimet e tjera i jepen transportuesit. Marrësi (procesori) mbush sasitë e peshuara, nënshkruan letrën shoqëruese dhe lëshon fletën 2 tek transportuesi. Marrësi mban fletën 3rd dhe dërgon kopjen e trëndafilit, fletën 4, tek shpërndarësi.

Këto grupe në 4-fold janë të numëruara në mënyrë unike dhe të para-paketuara në një kuti kopjesh 500.


Pronat

  • Multiple: 4-fold
  • Rendit: Fletë 1-2-3-4
  • Materiali: Letër lazer me vetë-shkrim
  • Përdorimi: Printer lazer, bojë dhe shumëfunksional
  • Format: 210 x 297 mm (A4)
  • Numerimi: Numërim unik
  • Paketuar në një kuti me grupe 500siguritë:

Dosjet tona janë me cilësi më të mirë dhe kanë çmimin më të ulët në treg. Ne dorëzojmë faturat e ngarkesave me lazer direkt nga stoku. Nëse dëshironi të porositni sasi më të mëdha se sa thuhet në këtë faqe, ju lutemi na kontaktoni. Ne ju ofrojmë një ofertë të përshtatshme.
Porosia juaj do të përpunohet direkt nga Logistiek Në të njëjtën kohë / Logistiek Direct.