Futet në PrintCMR versioni 16.5v5, Artikujt mund të lidhen me Adresat, në mënyrë që përfshirja e artikujve në dokumentet e mallrave të mund të sigurohet me të gjitha llojet e kodeve që i përkasin asaj adrese.
Kjo mund të shpejtojë ndjeshëm përpunimin e të dhënave të sakta dhe madje mund të parandalojë gabimet.

Lexoni këtu se si funksionon saktësisht kjo.


import-e-marrëdhënieve-dhe-adresenQë nga versioni 16.5v3, PrintCMR përmban një import të thjeshtë për të lexuar të dhënat e adresave nga Excel.
Metoda dhe logjika shpjegohen më poshtë.
Funksioni i importit është i disponueshëm vetëm nën MAC OS dhe Windows.


switch-print-me-dhe-without-Forma të ndryshme (siç është CMR) janë të rregullueshme nëse mund të shtypen me ose pa formën e pararendur.

kërko-dhe-set-up-templatesNën butonin "E Re", Modelet mund të gjenden me të cilat një zbritje ekzistuese mund të kopjohet lehtë.

Këtu do të mësoni gjithçka rreth përdorimit të "Modeleve" në PrintCMR.

print-në-pdf-nga-printcmr-16-Me ardhjen e PrintCMR version 16, tani është e mundur të printoni në formatin PDF.
Për dokumente të plota CMR, një zgjidhje e mirë për të dërguar dokumente të tilla përmes postës elektronike.
Shënim: Vetëm Windows dhe Mac!
Operacioni është testuar me Microsoft Outlook dhe Mozilla Thunderbird.

printcmr-Plot-multi-userPrintCMR është standard "Single-User", kështu që vetëm një përdorues në një kohë mund të përdorë programin.
PrintCMR gjithashtu mund të bëhet Multi-User. Blerje Filemaker Pro për këtë dhe ne do t'ju ndihmojmë në rrugën tuaj.

transfer-printcmr-të-tjetri-cRregullisht Helpdesk tonë të marrë në pyetjen se si PrintCMR është që të transferohet në një kompjuter tjetër (të ri).
Ndiqni këtë tutorial hap pas hapi dhe PrintCMR mund të vazhdojë të operojë me të gjitha të dhënat e ruajtura.
Këshillë: Përgatitni për të marrë një kartë memorie ose flash drive.

një-CMR-shumta-herë-printinMe ardhjen e versionit 15.6v4, PrintCMR mund të shtypë një dokument disa herë, duke përfshirë një numër të rendit në rritje.
Kjo lejon për një faturë të përsëritur të ngarkimit në grumbujt e p.sh. printime 80 dhe procesi në një të shkuar.

whatsapp-op-de-iPad-het-werktWhatsapp është një program popullor për të komunikuar me përdoruesit e tjerë të Whatsapp.
Kërkon që të përdorësh një telefon me një kartë SIM.
Pra, deri kohët e fundit, nuk ishte i përshtatshëm për iPad.

Por kjo situatë ka ndryshuar për mirë!

PrintCMR versioni 14.1v1 ka shtuar funksionalitetin në bazën e të dhënave të artikullit.
Ju mund të shihni se si funksionon këtu!

verzendetiketten-en-de-zebër-gPrintCMR mbështet krijimin e Etiketa të Transportit bazuar në CMR dhe AVC.

Ky funksionalitet është testuar gjerësisht duke përdorur Zebra GK420d dhe të miratuar.

Gjenerimi dhe shtypja e Etiketave të Transportit tani është më e thjeshtë se kurrë!

printcmr-wizard-zie-hier-alle-PrintCMR Wizard mund të përdorë të gjitha opsionet e ofruara nga iPhone ose iPad.

Sidoqoftë, pajisja juaj duhet të jetë e rregulluar.

Ky seksion ju tregon se si!

ondersteuning-zebra-imz-320-moPrintCMR version 13 mbështet përdorimin e një printer etiketash.

Zebra iMZ-320 mund të përdoret me pajisjet iOS nëpërmjet Bluetooth.

het-instellen-van-printcmr-op-Kjo na çoi të çmendur. Printera të ndryshëm dot matrix duket të kenë vështirësi në lidhjen me të PrintCMR. Në fakt, Windows është fajtori.
MS Office duket të jetë në gjendje të kontrollojë një numër cilësish të cilat programet e tjera të Windows-it nuk mund t'i qasen.

Ne blerë një printer Oki Microline 3390 në eBay për të hetuar këtë problem.
Kemi sukses në ngritjen e këtij printeri saktë.
Shpresojmë se zgjidhja jonë do të funksionojë edhe për ju!

printcmr-voor-er-bij-erg-eenvoAshtu si Cola Light, e cila ofron shijen e madhe të Cola pa sheqer, PrintCMR është në dispozicion pa probleme instalimi!

Nëse jeni të interesuar PrintCMR, teknologjia themelore e TIK definitivisht nuk do të shkaktojë ndonjë hiccups.

de-iphone-i-iPad-als-kopieeraIPhone dhe iPad kanë provuar veten të jenë kompjutera me tipare të plota. Një kërkesë e dobishme është se ato mund të përdoren si fotokopjuese.
Thjeshtësia me të cilën ky aplikacion ju lejon të bëni kopje të përsosur të dokumenteve tuaja të letrës do t'ju amaze.

PrintCMR mail është një opsion që ju lejon të shkëmbeni të gjitha PrintCMR dokumente me të tjera PrintCMR përdoruesit.

Konsideroni situatën tuaj të zyrës ku keni krijuar mirë dokumentet tuaja. PrintCMR mail mund të përdoret për të dërguar dokumentin tek iPhone i shoferit tuaj, të cilin ai mund ta përdorë për të shtypur dokumentin në printerin e tij. Pas nënshkrimit, dokumenti mund të kthehet përmes emailit në mënyrë që të keni të gjithë informacionin që ju nevojitet në zyrë për të gjeneruar një faturë.

Ky seksion shpjegon këtë opsion në detaje.

aanschaf-printcmr-zo-werkt-datJu dëshironi të filloni të përdorni PrintCMR. Ky seksion shpjegon instalimin, periudhën e provës dhe blerjen përfundimtare.

toetsenbord-voor-iphone-e IPAiPhone dhe iPads janë pajisje të dobishme.

Ajo që filloi fillimisht si një telefon tani është një kompjuter me tipare të plota.

Por a keni nevojë për më shumë lehtësi?

Këshilla jonë: Një tastierë!

de-update-procedura e-zo-gaat-daKëshilla e mëposhtme shpjegon se si funksionon procedura e përditësimit.

PrintCMR përdor skedarin e produktit FileMaker.
Pra, disa aspekte të procedurës së përditësimit janë paksa të pazakonta.